Scania
Logo Siemens
logo-pon2
Zetacom
Centraal Beheer
logo-rdw

Terello zakelijk: Minder zorgen, meer doen.

De smartphone is onmisbaar op zakelijk gebied. Daarom is een defect toestel niet wenselijk: het heeft direct effect op het functioneren van je werknemers of jezelf.

Terello zorgt ervoor dat je in dit soort situaties zo snel mogelijk weer bereikbaar bent. We komen naar jouw werkplek, de schade of andere problemen worden professioneel verholpen en er is geen sprake van leentoestellen. Zo zit niemand lang zonder telefoon en wordt er nooit meer iets gemist.

Terello heeft een krachtig klantportal ontwikkeld, Repairo. Dit maakt het voor je collega’s makkelijk om een probleem te melden. Zelf heb je in een oogopslag een overzicht van alle aangemelde toestellen, uitgevoerde reparaties en de kosten.

Weten wat Terello voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies.

'Er hoeft niets opgestuurd of overgezet te worden en mijn collega’s krijgen hun telefoon dezelfde dag kant-en-klaar weer terug. Ideaal!' - Michel Smit, Pon IT

  • Reparatie bij jou op locatie
  • Nooit meer zonder telefoon
  • Bewaar overzicht met Repairo
  • Levenslange garantie op alle reparaties
Download ons prijzenoverzicht
Terello-51
Klantportal Repairo

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een demo-omgeving van Repairo, ons klantportal waarin je een overzicht vindt van alle uitgevoerde reparaties en de kosten en waarin medewerkers makkelijk hun reparatie kunnen aanmelden.

Testimonials

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

waarom Terello zakelijk?
terello repareert door heel nederland
Klaar terwijl
je werkt
Betaling op factuur mogelijk
Vraag naar de mogelijkheden
img-check
levenslange garantie op alle reparaties