9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Smartphone reparatie Groningen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een smartphone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Groningen om, zonder voorrijkosten, je smartphone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder smartphone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw smartphone op elke plek in Groningen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Smartphone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Smartphone reparatie Groningen
Smartphone reparatie, op elke plek in Groningen!

Heb je een probleem met jouw smartphone? Een vervelende barst of kras op je scherm, een nieuwe accu nodig of werken je volumeknoppen niet goed? Misschien doet je smartphone het wel helemaal niet meer. En waarschijnlijk heb je jouw telefoon hard nodig voor je werk, studie of gewoon thuis om te mailen, internetten of series te kijken. Je wilt in contact blijven met de mensen om je heen en gewoon bereikbaar zijn. Als je smartphone om wat voor reden dan ook niet goed meer werkt, dan is een reparatie nodig.

Op elke locatie

Maar zoek je vervolgens via Google op smartphone reparatie Groningen? Dan vind je eigenlijk alleen maar winkels waar je met je smartphone naartoe moet gaan. Dat is niet ideaal, want dat kost je aardig wat tijd en moeite. En dan hebben we het over je vervoers- en parkeerkosten nog niet eens gehad. Meestal moet je in zo’n winkel wachten op andere klanten tot je aan de beurt bent en daarna nog op je eigen reparatie. Best wel zonde van je tijd, toch? Dat is waar wij je helpen.

Terello komt namelijk gewoon naar je toe. Gewoon bij jou voor de deur, naar je werk of welke andere locatie in Groningen dan ook. Als wij er met onze mobiele werkplaats kunnen komen, dan staan we binnen no-time voor je deur. Wij vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Groningen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. In hun mobiele werkplaats voert de monteur elke smartphone reparatie in Groningen voor je uit. Altijd binnen maximaal 30 minuten is jouw smartphone weer helemaal gerepareerd. En in vergelijking met andere winkels in Groningen werken we vaak nog goedkoper ook!

Bovendien repareren we jouw smartphone binnen één dag nadat je melding bij ons is binnengekomen. Als het jou uitkomt, dan kan het zelfs nog dezelfde dag. Onze mobiele monteur is met zijn Terello-bus namelijk in de omgeving van Groningen aan het werk en dus altijd in de buurt. Ook krijg je standaard 12 maanden garantie op de reparatie en gebruikte onderdelen. Bij ons betaal je geen voorrijkosten en alle onderdelen zijn inbegrepen. Fijn dus, je weet zo altijd vooraf wat je voor jouw smartphone reparatie in Groningen betaalt. Terello repareert waar en wanneer jij wil! Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Groningen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn smartphone