9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Tablet reparatie Groningen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Groningen voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Groningen om, zonder voorrijkosten, je tablet te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder tablet
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw tablet op elke plek in Groningen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Tablet kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Tablet reparatie Groningen
Tablet reparatie, op elke plek in Groningen!

Is het scherm van je tablet kapot? Is hij gevallen of je per ongeluk ergens tegenaan gestoten en zit er nu een barst in? Misschien loopt de accu van je tablet wel sneller leeg dan vroeger of heb je een ander probleem met je toestel. Wat er ook aan de hand is, als je een tablet reparatie in Groningen nodig hebt, dan zoek je een snelle en professionele reparateur. Maar zou het niet super zijn wanneer een monteur jouw tablet gewoon bij je thuis of op je werk fixt? Die jouw tablet aanneemt en hem vervolgens weer binnen een half uurtje voor de deur repareert? Dat is precies wat wij doen.

Binnen 30 minuten

We fixen jouw tablet binnen 30 minuten in onze mobiele werkplaats. Gewoon voor de deur bij je thuis, op het werk of welke andere plek in Groningen dan ook. Als tablet reparateur weten we namelijk maar al te goed hoe onmisbaar een tablet tegenwoordig is. Al je contacten, mails, afspraken en foto’s staan erop. En pas als je tablet niet meer goed werkt, dan merk je pas hoe erg je ‘m mist. Wij vinden dat een tablet reparatie in Groningen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. We nemen jouw tablet in ontvangst en zelf ga je gewoon door met je bezigheden. Ben je aan het werk? Thuis of aan het sporten? Misschien wel in de bioscoop of in de kroeg. Het maakt ons niet uit.

Altijd originele onderdelen

We komen met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. Na reparatie kan je tablet weer jaren mee. Onze mobiele monteur is trouwens altijd in de buurt. Hij werkt elke dag in de omgeving van Groningen en kan jouw tablet daardoor na je melding meestal dezelfde dag nog repareren. Ideaal toch? Wat je reparatie ook is, vergeleken met de tablet reparateurs in Groningen is Terello vaak nog goedkoper ook. Terwijl jij er eigenlijk maar een paar minuten mee bezig bent. We gebruiken altijd originele onderdelen van Apple (als je een iPad hebt) of Samsung.

Een reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt er standaard ook nog eens 12 maanden garantie op. Kortom, Terello fixt jouw Samsung tablet of Apple iPad in Groningen, terwijl jij lekker doorgaat met waar je mee bezig was. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Groningen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn tablet