9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Groningen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Groningen om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Groningen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Telefoon kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Telefoon reparatie Groningen
Telefoon reparatie, op elke plek in Groningen!

Heb je een telefoonreparatie in Groningen nodig? Is je telefoon gevallen en ongelukkig terechtgekomen, of ben je met je telefoon in een tas of je broekzak ergens tegenaan gestoten? Werkt je scherm nu niet meer of zitten er vervelende barsten in? Misschien werkt de accu of het opladen niet meer goed. Wat het probleem ook is, Terello fixt jouw telefoon binnen no-time, gewoon bij je thuis, op het werk of welke plek in Groningen dan ook.

Schade is vervelend

Schade aan je telefoon is heel vervelend. Dat weten we als reparateur maar al te goed. Meestal staan al je contacten, afspraken, mails en social media-accounts op je telefoon. Daardoor is je smartphone onderweg een onmisbaar apparaat, maar ook thuis merk je meteen hoe gehecht je eigenlijk aan je smartphone bent. Dat merk je pas echt wanneer je scherm niet meer goed werkt, of misschien je telefoon het helemaal niet meer doet. Daar wil je zo snel mogelijk wat aan doen!

Je kijkt online en zoekt op telefoonreparatie Groningen, maar vindt eigenlijk alleen reparatiewinkels waar je zelf met je telefoon naartoe moet. Erg onhandig, want dat kost tijd om naartoe te gaan, vervolgens zit je nog een tijd te wachten op de reparatie en moet je daarna weer terug naar huis. Dat moet anders kunnen toch? Je wilt gewoon door met wat je aan het doen was en een snelle reparatie voor een goede prijs. Geen gedoe dus, maar wel een goede en betrouwbare reparatie. Wij vinden dat een telefoonreparatie in Groningen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Compleet ingerichte mobiele werkplaats

Terello doet het anders. We komen namelijk met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. Zelf ga je gewoon door met je bezigheden. Het maakt niet uit of je aan het werk, thuis of bijvoorbeeld aan het sporten bent. In de mobiele werkplaats voeren onze reparateurs elke gewenste telefoonreparatie in Groningen uit. Binnen 30 minuten of sneller is jouw telefoon weer compleet gerepareerd en geniet je van een nieuw scherm, een nieuwe accu of ander onderdeel. En goed om te weten: vergeleken met de telefoonreparatiewinkels in Groningen is Terello vaak nog goedkoper ook.

Omdat onze mobiele monteur in de omgeving van Groningen werkt, kan hij jouw telefoon meestal dezelfde dag nog repareren. Elke reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt er standaard ook nog eens 12 maanden garantie op. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Als je ons nu belt, dan kan je telefoon vandaag al gerepareerd zijn. Kortom, Terello fixt jouw smartphone of tablet in Groningen, terwijl jij dan lekker doorgaat waar je mee bezig was. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Groningen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Telefoon