9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Hoogeveen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Hoogeveen om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Hoogeveen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Telefoon kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Telefoon reparatie Hoogeveen
Telefoon reparatie, op elke plek in Hoogeveen!

Telefoonreparatie Hoogeveen nodig? Is je telefoon gevallen of ben je per ongeluk ergens tegenaan gestoten? Is het scherm van je telefoon nu kapot, of zit er een barst in? Misschien werkt je accu en het opladen al een tijdje niet goed meer, of heb je een ander probleem met je toestel. Wat er ook aan de hand is, Terello fixt jouw telefoon binnen 30 minuten, gewoon bij je thuis, op het werk of welke andere plek in Hoogeveen dan ook.

Telefoon reparatie in Hoogeveen

Als telefoonreparateur weten we maar al te goed hoe onmisbaar een telefoon tegenwoordig is. Al je contacten, mails, afspraken en social media staan erop. Pas als iets niet meer goed werkt, of je telefoon het misschien wel helemaal niet meer doet, dan merk je pas hoe erg je jouw smartphone nodig hebt. Dat probleem wil je dus zo snel mogelijk oplossen. Dat snappen we!

Terello wil helpen

Je zoekt vervolgens op internet naar telefoonreparatie Hoogeveen, maar vindt dan eigenlijk alleen maar reparatiewinkels die van je verwachten dat je persoonlijk met jouw toestel langskomt. Eigenlijk best onhandig, want dat kost je behoorlijk wat tijd. Ten eerste moet je er naartoe, dan nog een tijd wachten op andere klanten en de reparatie, waarna je weer naar huis of je werk gaat. Dat kan anders.

Zou het niet ideaal zijn als er een professionele telefoonreparateur gewoon bij je thuis of op je werk langskomt? Die jouw telefoon aanneemt en hem vervolgens weer binnen een half uurtje met originele onderdelen repareert? Zonder gedoe en voor een goede prijs. Dat is precies wat we bij Terello doen. Wij vinden namelijk dat een telefoonreparatie in Hoogeveen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

We komen met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. Zelf ga je gewoon door met je bezigheden. Ben je aan het werk? Thuis of aan het sporten? Misschien wel in de bioscoop of in de kroeg. Het maakt ons niet uit. In de mobiele werkplaats voeren onze reparateurs elke gewenste telefoonreparatie in Hoogeveen uit. Na reparatie kan je telefoon weer jaren mee. Wat je reparatie ook is, vergeleken met de telefoonreparatiewinkels in Hoogeveen is Terello vaak nog goedkoper ook. Terwijl jij er eigenlijk maar een paar minuten mee bezig bent.

Altijd in de buurt

Onze mobiele monteur is altijd in de buurt. Hij werkt elke dag in de omgeving van Hoogeveen en kan jouw telefoon daardoor na jouw melding meestal dezelfde dag nog repareren. Ideaal toch? Een reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt er standaard ook nog eens 12 maanden garantie op. Wanneer je ons nu belt, dan plannen we direct een afspraak in. Terello fixt jouw smartphone of tablet in Hoogeveen, terwijl jij lekker doorgaat waar je mee bezig was. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Hoogeveen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn telefoon