9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung reparatie Hoogeveen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Samsung voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Hoogeveen om, zonder voorrijkosten, je Samsung te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Samsung
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Samsung op elke plek in Hoogeveen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung reparatie Hoogeveen
Samsung reparatie, op elke plek in Hoogeveen!

Na een val of stoot raken veel telefoons helaas snel beschadigd. Vooral het scherm en de behuizing lopen dan het risico op krassen of zelfs breuken. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Een barst in je scherm of een ander defect aan je telefoon is heel vervelend. Dat snappen we bij Terello maar al te goed. Want je telefoon is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een telefoon. Je bent ten eerste bereikbaar voor anderen, maar ook al je contacten, foto’s, mails en favoriete apps staan erop. Je gebruikt je telefoon misschien om te navigeren of te betalen.

Reparatie, op locatie!

Dat gaat allemaal niet meer als je telefoon het niet meer doet of je scherm kapot is. Maar wanneer je online op zoek gaat naar bedrijven die jouw Samsung reparatie in Hoogeveen kunnen uitvoeren, vind je alleen maar reparatiewinkels waar je zelf met je telefoon naartoe moet komen. Vrij onhandig en het kost je vooral veel tijd en moeite. Hoe mooi zou het zijn wanneer jouw telefoon gewoon voor de deur van je huis, je werk of misschien wel de sportschool zou kunnen? Je telefoon in handen geven van een ervaren reparateur die jouw telefoon binnen 30 minuten weer helemaal in orde maakt? Terwijl je zelf in de tussentijd gewoon doorgaat met hetgeen waar je mee bezig was?

Terello helpt

Dat is waar Terello je mee helpt. Wij vinden namelijk dat een Samsung reparatie in Hoogeveen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Hoe we dat doen? We rijden kosteloos voor met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats, die jouw telefoon in ontvangst neemt. Een gespecialiseerde Terello-monteur gaat vervolgens direct aan de slag met de reparatie van jouw telefoon met originele Samsung onderdelen. Dat lukt altijd binnen 30 minuten, of zelfs sneller. In vergelijking met winkels in Hoogeveen werken we vaak nog goedkoper ook.

En neem je contact met ons op? Dan is reparatie van jouw telefoon vaak dezelfde dag nog mogelijk. Onze monteur is namelijk altijd in de buurt van Hoogeveen aan het werk. Ook krijg je na reparatie standaard 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Laat Terello jouw Samsung reparatie in Hoogeveen uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Hoogeveen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Samsung