Waarom Terello?
Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

 

Reparatie bij jou op locatie
Een kapotte telefoon of tablet is vervelend. Het is nog vervelender als je er ook de deur nog voor uit moet. Met Terello hoeft dat niet meer. We komen namelijk naar jou toe, zonder voorrijkosten! Jij kunt gewoon verder met je werkzaamheden, terwijl wij je de reparatie uitvoeren in onze mobiele werkplaats. Klaar terwijl je werkt.

 

12 maanden garantie
Omdat wij werken met de beste kwaliteit onderdelen en gekwalificeerd personeel, kunnen wij op iedere reparatie 12 maanden garantie geven.

 

Vergoed door je verzekeraar
Door onze goede samenwerking met verschillende verzekeraars, zijn de reparaties vaak declarabel. Je verzekeraar vergoedt deze dan vanuit je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Professionals met de juiste tools
Bij Terello gebruiken we alleen de beste kwaliteit onderdelen. Onze reparateurs zijn vakmensen met een hart voor techniek, die door ons persoonlijk worden opgeleid, tot ze alle reparaties blindelings kunnen uitvoeren. Jouw telefoon of tablet is bij ons in goede (ervaren) handen.

Bekijk onze prijzen