9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone 15 reparatie
iPhone 15 reparatie, waar jij maar wilt!

Je nieuwe iPhone 15 laten stuiteren en daardoor nu op zoek naar een snelle en betrouwbare iPhone reparatie?

Wij van Terello komen vandaag nog naar je werk of bij je thuis om een iPhone 15 reparatie uit te voeren. Binnen een half uur, dus voordat jij je tweede mailtje hebt beantwoord, ben je alweer helemaal online. En dan krijg je ook nog eens 12 maanden garantieEen hele zorg minder.

Als je ons nu belt, kunnen wij je straks al bij je op de stoep staan! Tot zo!

Repareer mijn iPhone 15

Terello repareert jouw iPhone 15 op elke locatie
en binnen 30 minuten!

progress icon iPhone 15 kapot
calendar icon Terello boeken
map icon Terello fixt op locatie
done icon jij weer blij!

Reparatie overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw iPhone 15. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

iPhone 15 reparatie Apple Art
 • Scherm reparatie € 449,- incl. BTW
  Het scherm van uw telefoon is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm.
 • Behuizing vervangen € 229,- incl. BTW
  De achterkant van je telefoon is gebroken of beschadigd.
 • Batterij vervangen € 129,- incl. BTW
  Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
Repareer mijn iPhone 15

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk de iPhone voor jou is. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de iPhone 15 reparaties zijn vaak binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen naar jou
 • Jij zit max. 30 minuten zonder toestel
 • Wij geven je 12 maanden garantie.
 • Jij bent vandaag weer online
iPhone 15 reparatie
iPhone 15 reparatie

Zodra de iPhone 15 uit was heb jij natuurlijk gelijk naar goede mogelijkheden gezocht om dit nieuwe model aan te schaffen. Misschien was jij zelfs wel een van de eerste uit je omgeving! Het prachtige scherm met die mooie kleuren, de verbeterde camera en het feit dat je nooit meer bang hoeft te zijn om door de regen hoeft te fietsen aangezien de iPhone waterdicht is heeft je uiteindelijk overtuigd om toch over te stappen naar de 15. Want uiteindelijk is het toch fijner om met de snelste telefoon, de beste foto’s te maken, en die te kijken op het mooiste scherm.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Maar toch kan het zomaar gebeuren dat je spliksplinternieuwe iPhone 15 tijdens een moment van verstandverbijstering op de grond klettert. En dat is wel een van de nadelen van de telefoons van tegenwoordig: ze zijn nog steeds niets onbreekbaar. De vloer is nog net zo hard en het glas nog net zo fragiel. En dat is dus flink balen: dat het ‘beste lcd-display die ooit is gemaakt’ nu overal kleine sterretjes vertoont en dat de heldere kleuren nu onderbroken worden door allerlei scheurtjes. Je goede humeur is in een keer als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat ga je nu doen? Je wilt ‘m natuurlijk zo snel gemaakt hebben, maar eigenlijk heb je helemaal geen tijd om op te zoeken waar je een iPhone 15 scherm reparatie kunt laten uitvoeren.

Wij komen gezellig bij je langs!

Juist voor dit soort situaties is Terello in het leven geroepen. Wij dwingen je niet om naar ons toe komen voor een iPhone reparatie. Nee, wij komen naar jou toe, op elke plek in Nederland, binnen 24 uur. Een iPhone reparatie kunnen wij door middel van onze mobiele werkplaats overal uitvoeren, en binnen de kortste tijd! Dus terwijl jij in een half uur je openstaande e-mails wegwerkt, hebben wij je iPhone 15 reparatie, of iPhone 15 scherm reparatie al uitgevoerd!

En het mooie ervan is: je hoeft niet meer bang te zijn voor enige complicaties achter, want wij geven je ook nog eens 12 maanden op elke iPhone reparatie, en dus ook een iPhone 15 scherm reparatie! Goed geregeld, toch? Maak dus snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone 15

Klantervaringen

Klanten beoordelen ons via ‘klantenvertellen’ en Google als Uitstekend

 

Bron Google reviews