Hoe voer ik een iPhone 7 scherm reparatie uit?

01.01.2020 Geplaatst in iPhone, Repair-It-Yourself door Terello

Stap 1.

 Schakel eerst de iPhone uit. Zorg er goed voor dat de iPhone echt uitgeschakeld is, en niet op de standbye modus. Dit is heel belangrijk aangezien je straks ook gaat prutsen met de bekabeling en je natuurlijk eventuele complicaties wilt voorkomen.

Stap 2.

 Hierna pak je een kleine schroevendraaier (een schroevendraaier setje is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de Action, of één van de vele bouwmarkten) en schroef je de twee schroefjes naast de Lightning connector los. Trek hierbij het scherm voorzichtig omhoog met een zuignap, en zorg ervoor dat je iPhone aan de randen goed vastpakt. Je moet het scherm niet helemaal los trekken, want aan de binnenkant zitten het scherm nog vast aan kabels.iPhone reparatie Amsterdam

Stap 3.

 Terwijl je het scherm nog vasthoudt, schroef je het plaatje los waar de bekabeling van het scherm naar toe leidt. Hier moet je in totaal vijf schroefjes los schroeven. Als je dit kleine plaatje hebt losgeschroefd, zie je dat daar de kabel is vastgeklikt. Deze kabel kun je er voorzichtig uitklikken. Nu is je iPhone scherm losgekoppeld van de iPhone.

Stap 4.

 Nu je hebt gezien hoe je het iPhone scherm hebt losgemaakt, kun je als het goed is ook weer het nieuwe iPhone scherm monteren. De kabel klik je vast, je schroeft het kleine plaatje erop, en daarna klik je ook langzaam het iPhone scherm weer vast aan de behuizing. Voordat je de twee kleine schroeven naast de Lightning connecter vast schroeft is het goed om eerst even te testen of het alles naar behoren werkt. Kijk of de home knop het goed doet en of er geen rare strepen te zien zijn op het beeld. Schroef daarna de twee schroeven vast, en je bent klaar!

Ben je meer visueel ingesteld? Kijk dan onderstaande video.

Nog niet gelukt?

 Nu kan het natuurlijk zijn dat je er niet helemaal uitkomt. Of misschien heb je helemaal geen tijd of zin om een iPhone 7 scherm reparatie uit te voeren. Dan kun je natuurlijk altijd Terello bellen. Wij komen binnen 24 uur naar je toe om bij jou op locatie een iPhone 7 scherm reparatie uit te voeren. En of het nou om een scherm reparatie of een andere iPhone reparatie gaat: wij fixen het binnen 30 minuten en je krijgt bij elke reparatie levenslange garantie. Zo hoef je nooit meer met een kapot iPhone scherm rond te lopen!

COMMENTS